Du er her: HjemNyhederÆresmedlem af Marte Meo foreningen

Æresmedlem af Marte Meo foreningen

ingeborg PhD

 

Stort tillykke og tak til Ingeborg Hedegaard Christensen som d. 9. november 2016 fik godkendt sin PhD

 

Ingeborg Hedegaard Christensens PhD:

”Video feedback promotes early relations between infants and vulnerable first – time mothers
Characteristics of first- time mothers and the health visitors supporting them.
Relations dannelse mellem barn og sårbare førstegangsmødre - Fremmer videofeedback med Marte Meo – metoden processen?  

Konklusionen blev:
”at videofeedback med Marte Meo – metoden kan have positiv indflydelse på tidlige mor- barn relationer; at identificering af en andel af førstegangsmødre med anvendelse af KPCS som værktøj to måneder efter fødslen kan anvendes til at identificere mødre med psykosociale problemer seks måneder efter fødslen, samt at supplerende uddannelse af sundhedsplejersker med Marte Meo – terapeuter har sammenhæng med , at sundhedsplejersker viser flere observationsfærdigheder og større viden omkring tidlige relationer.  

Studiet bidrager til den løbende forskning om tidlige relationer af spædbørn og mødres trivsel samt behovet for at uddanne sundhedsplejersker i at identificere familier, der har risiko for relations forstyrrelser.
Yderligere forskning er nødvendig for at undersøge langsigtede effekter af programmer, der anvender Marte Meo- metoden på sårbare førstegangsmødre. ”

 

 

Marte Meo Foreningen i Danmark • kontakt til bestyrelsen på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.